Produkty pro list kapustňáků (17)

Mražené Bio Bílé Zelí IQF

Mražené Bio Bílé Zelí IQF

Biologická bílá kapusta s latinským názvem Brassica Oleracea z čeledi Brassicaceae je kapusta s hladkou hlavou a listy. Po sklizni bude biologická bílá kapusta omyta, nakrájena a poté zmražena metodou IQF. Bílá kapusta z ekologického zemědělství: 100% Celková energie: 26 Kcal 110 kJ Vláknina: 2,3 g Bílkoviny: 0,9 g Sůl: 0,02 g
Salát z wakame

Salát z wakame

Salát z wakame
Buddhova ruka

Buddhova ruka

Společnost AMS European byla založena v roce 2004 v Paříži, gastronomickém hlavním městě, konkrétně v oblasti Rungis, největšího trhu na světě. Excellence je nyní a vždy hlavní prioritou našeho týmu, který je v službách našich zákazníků. Vítejte ve světě chuťových delikates!
Mletý Bobkový List

Mletý Bobkový List

Mletý Bobkový List Ref: EPI019 Obsah: 100 g
Madagaskarský zázvor

Madagaskarský zázvor

Dostupné ve formě sušeného zázvoru nebo zázvorového prášku, tato koření skvěle doplní vaše rybí pokrmy a stejně tak vyniknou při přípravě masa nebo grilování. Najděte náš 100% přírodní zázvor balený v uzavíratelných hermetických sáčcích: Zázvor je rostlina, která roste v tropických zemích. Na Madagaskaru se pěstuje na východě země. Patří do stejné rodiny jako kurkuma, konzumuje se jeho kořen, rhizom. Jakmile kořen zežloutne, je sklizen, očištěn a poté sušen. Tento proces umožňuje uchovat zázvor déle, přičemž si zachovává své výživové vlastnosti. Hmotnost: 250 g Množství: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1 kg Forma: Zázvorový prášek, Sušený zázvor
INFUZE Trávení

INFUZE Trávení

Divoká máta peprná, jedna z nespočetných druhů máty, se vyskytuje pouze ve střední a jižní Evropě. Pěstuje se v Severní Americe, po celé Evropě a v severní Africe. TEPLOTA VODY: 90 až 100 °C ČAS LOUHOVÁNÍ: 5 až 10 minut
Coleus forskohlil (Plectranthus Barbatus)

Coleus forskohlil (Plectranthus Barbatus)

Coleus je známý jako spalovač tuků. Doplňky stravy nejsou léky, nemohou nahradit pestrou stravu. Nedoporučuje se překračovat doporučenou denní dávku. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy, ani pro děti mladší 12 let. Osoby s patologiemi by měly konzultovat odborníka na zdraví. Skladujte na suchém místě, chráněném před světlem.
Oregano

Oregano

Oregano je rostlina s výraznou chutí, která se velmi často používá v italské kuchyni. Je nezbytnou součástí přípravy dobré pizzy a skvěle se kombinuje s dalšími čerstvými bylinkami, jako je bazalka nebo tymián, pro dochucení rajčatových omáček. Pokud je vybráno čerstvé, jeho chuť je jemnější a příjemně doplní delikátní ryby z Středomoří.
Okra

Okra

Variété: Gombo zelený Origine: Gombo pochází z Afriky, ale dnes se pěstuje v mnoha teplých oblastech po celém světě. Naše gombo je pěstováno v Senegalu. Description: Gombo je zelená, podlouhlá a cylindrická zelenina s viskózní texturou a mírně sladkou chutí. Často se používá jako ingredience v pokrmech africké, asijské a karibské kuchyně.
Mučenková květina

Mučenková květina

Mučednická květina
Vanilková luska

Vanilková luska

Vanilka je rostlina, která patří do rodiny orchidejí a díky opylování její květiny včelou Mélipona vytváří lusky se semeny, známými pro své neodolatelné aroma. Madagaskar se stal největším světovým producentem vanilky díky kvalitě půdy a velikosti parcel na severovýchodě velkého ostrova. Lusk vanilky, jinými slovy plod, měří od 10 do 27 cm na délku a 8 až 15 mm na průměr. Její maximální velikosti je dosaženo po 2 měsících, ale zralosti je dosaženo až po 8 až 9 měsících. Její olejovitá dužina obsahuje velké množství malých černých zrnek a dodávané aroma vanilky.
Salát z wakame

Salát z wakame

IQF
Meduňka

Meduňka

Meduňka je rostlina s citronovou vůní, jejíž listy mají super schopnost! Když se třou o štípnutí hmyzem, zmírňují jeho účinky. Meduňka se používá pro své uklidňující a relaxační vlastnosti v nálevu nebo ve vaně. V kuchyni meduňka jemně ochucuje drůbež a bílé maso. V cukrařině dodává lahodnou chuť dezertům, krémům a flanům.
Šťovík

Šťovík

Šťovík je listová zelenina, kterou používáme syrovou nebo vařenou pro její kyselou a mírně citronovou chuť. Používá se jako aromatická bylina, která vylepšuje polévky a zeleninu, pokrmy z ryb a vejce, se kterými se obzvlášť dobře snáší. Bohatý na vlákninu, hořčík, draslík, železo a vitamíny A, C, E, je od starověku uznáván pro své trávicí a stahující účinky.
Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí